.NET ONTWIKKELAAR(S) GEZOCHT

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar 2 medior/senior .NET Ontwikkelaars.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een aardig mens. Dat vinden wij belangrijk. Je werkt en denkt op HBO niveau, je hebt  een hoop energie, bent creatief en initiatiefrijk. Vanzelfsprekend ben je analytisch ingesteld, werk je nauwkeurig en streef je altijd concrete doelen na. Je hebt ervaring met het programmeren van Windows Services/WCF, Desktop- en Web applicaties, hierbij is kennis van C#, ASP.NET, T-SQL, .NET Framework en tools als Visual Studio en Visual Studio Online een enorme plus. Je Nederlands en Engels is uitstekend.

Wie zijn wij?

RHH Rotterdam Harbour Holding BV is een bloeiende organisatie, gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven. We ondersteunen onze werkmaatschappijen, FPS  (www.fpsrtm.com)  en TOP (www.top.nl).met onder meer personele zaken, financiële diensten en op het gebied van ICT.

Wat ga je doen?

Naast de sprint kick-off en retrospectives zul je deelnemen aan de dagelijkse stand-up en werken met Visual Studio, Visual Studio Online en Resharper. We ontwikkelen en onderhouden Transport-management systemen, Mobile Apps, Portals en API’s. Dit doen we zowel on-prem als in de cloud (Azure), waarbij we een cloud first strategie hanteren. Je kerntaken zullen bestaan uit het bouwen van nieuwe applicaties en functionaliteiten en het analyseren van bugs. Verder werk je mee aan een continue optimalisatie binnen de eigen afdeling (continuous delivery), initieer je vernieuwingen en mogelijkheden en deel je actief kennis met je collega’s. Dit allemaal op fulltime basis.

Wat bieden we je?

Een zelfstandige werkplek binnen een fijn team van echte ICT-professionals waar een prettige, informele sfeer heerst. Uiteraard: een goed salaris, laptop, mogelijkheid voor thuiswerken, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden. O ja, en iedere vrijdag lunch van de zaak.

Gaan we met elkaar in gesprek?

Bel Patty (010 – 789 0663) of Martin (06-513 46 167) of stuur een berichtje naar: patty@rhhbv.nl.