Allround Expediteur


Wie ben jij?

Allereerst hopen we dat je een sympathiek mens bent en over een gezonde dosis werkenergie beschikt. Voor het volledig zelfstandig kunnen uitoefenen van deze functie is het belangrijk dat je al ervaring hebt binnen de internationale (zeevracht-) expeditie en dat je recent nog gewerkt hebt in een vergelijkbare functie. Of import of export je specialisatie is, dat is ons om het even. Dat je ambitieus bent, altijd net even die stap extra zet voor de klant én oog hebt voor je collega’s, vinden we veel belangrijker. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is voor deze functie een must.

Wie zijn wij?

Een internationaal expeditiebedrijf met Rotterdam als thuisbasis. Een mooie club mensen die zich elke dag met hart en ziel inzet om klanten steeds de beste service te verlenen. En dat zeggen we niet alleen omdat het goed klinkt; het is een van de voornaamste redenen waarom we al jaren succesvol zijn.

Wat bieden we jou?

Een fijne, ruime werkplek voorzien van alle moderne communicatiemiddelen. Een prettige werksfeer waarin collega’s de klus met elkaar oppakken. Regelmatig worden er leuke events georganiseerd en elke vrijdag trakteren we je op een overheerlijke lunch. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels cursussen en (vervolg-) opleidingen. En, ook niet onbelangrijk, een goed salaris passend bij de kennis en ervaring die jij meebrengt, een prima pensioenvoorziening en reiskosten vergoeding.

Hebben we je interesse?

Dan hopen we je snel te ontmoeten! Mail je CV en een korte motivatie vandaag nog naar patty@rhhbv.nl. Eerst bellen kan natuurlijk ook: 010-7890663