EXPORT PLANNER


Dit ben jij
Een leuk mens met gevoel voor humor, dat hopen we vooral. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt binnen de internationale, logistieke dienstverlening en dan bij voorkeur als planner op een exportafdeling.

Dit zijn wij
FPS Famous Pacific Shipping B.V. voluit. ‘Famous’ in de volksmond. We hebben ons gespecialiseerd in wereldwijde containergroepagediensten en daarin zijn we best succesvol. Wij denken dat dat mede komt omdat we er alles aan doen om een fijne werkplek te creëren voor onze collega’s. Immers, als je met plezier naar je werk gaat, help je waarschijnlijk ook met plezier onze klanten. Doe je nét even die stap extra die het verschil maakt.

Dit ga je doen
Kort samengevat: Met je team ga je de goederenstromen begeleiden. Je wordt verantwoordelijk voor een aantal eigen bestemmingen. Je hebt dagelijks contact met ons wereldwijde agentennetwerk, met de rederijen, onze klanten en de loods.

Dit bieden we je
Je komt te werken in een enorm gezellig team. Met collega’s die hard werken maar jou daarbij niet uit het oog verliezen. We vinden het belangrijk dat er tijdens maar ook na het werk ruimte is voor plezier. Regelmatig gaan we er met elkaar op uit en worden er leuke events georganiseerd. Verder krijg je een mooie, professionele (thuis-)werkplek voorzien van alle benodigde middelen, een prima salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening, volop studie/ontwikkelmogelijkheden én elke vrijdag een luxe lunch van de zaak. Wie wil dat nou niet?

Wanna become Famous?
Mail dan vandaag nog je CV naar marjolein@rhhbv.nl.
Eerst even bellen kan natuurlijk ook, bel HR/Marjolein Zonneveld Piek op: 010 – 78 90 664.