LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER


Wanna be Famous?
Heb je een MBO 4 diploma (of gelijkwaardig) en droom je van een carrière midden in de hectiek van de Rotterdamse haven? Mooi. Dan zoeken we jou. Zeker als je administratief al enige ervaring hebt, je Nederlands vloeiend- en je Engels goed is en je klaar bent voor je 1e of 2e stap in je loopbaan. Minstens zo belangrijk vinden wij het dat je over een flinke dosis werklust beschikt én een hoop gezelligheid meebrengt. Het betreft een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling.

Dit zijn wij
FPS Famous Pacific Shipping B.V. voluit.
We hebben ons gespecialiseerd in wereldwijde containergroepagediensten en daarin zijn we best succesvol. Wij denken dat dat mede komt omdat we er alles aan doen om een fijne werkplek te creëren voor onze collega’s. Immers, als je met plezier naar je werk gaat, help je waarschijnlijk ook met plezier onze klanten. Doe je nét even die stap extra die het verschil maakt. Naast een professionele werkplek voorzien van alle benodigde moderne middelen, een prima salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden, bieden we je een echte collegiale werksfeer. Tuurlijk, er wordt hard gewerkt maar we verliezen elkaar daarbij niet uit het oog. Ook gaan we er – zodra het weer kan – regelmatig met elkaar op uit en worden er leuke events georganiseerd. O ja, en elke vrijdag trakteren we je op een luxe lunch.

Inhoud van de job
Samen met je team ga je een deel van de goederenstromen begeleiden. Je hebt contact met ons wereldwijde agentennetwerk en informeert onze agenten en klanten dagelijks over de stand van zaken. Om je verder te bekwamen in het vak, ben je bereid om de avondcursus Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC (Scheepvaart en Transport College) in Rotterdam te volgen, eventueel gevolgd door de opleiding tot Expediteur voor het internationaal erkende Fiata-diploma Freight Forwarder. En die betalen wij.

Kom je bij ons langs voor een gesprek?
Mail dan vandaag nog je CV, graag met een korte motivatie daarbij.
Eerst even bellen kan natuurlijk ook, bel HR/Marjolein Zonneveld Piek op: 010 – 78 90 664.

EXPORT PLANNER


Dit ben jij

Een leuk mens met gevoel voor humor, dat hopen we vooral. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt binnen de internationale, logistieke dienstverlening en dan bij voorkeur als planner op een exportafdeling.

Dit zijn wij
FPS Famous Pacific Shipping B.V. voluit. ‘Famous’ in de volksmond. We hebben ons gespecialiseerd in wereldwijde containergroepagediensten en daarin zijn we best succesvol. Wij denken dat dat mede komt omdat we er alles aan doen om een fijne werkplek te creëren voor onze collega’s. Immers, als je met plezier naar je werk gaat, help je waarschijnlijk ook met plezier onze klanten. Doe je nét even die stap extra die het verschil maakt.

Dit ga je doen
Kort samengevat: Met je team ga je de goederenstromen begeleiden. Je wordt verantwoordelijk voor een aantal eigen bestemmingen. Je hebt dagelijks contact met ons wereldwijde agentennetwerk, met de rederijen, onze klanten en de loods.

Dit bieden we je
Je komt te werken in een enorm gezellig team. Met collega’s die hard werken maar jou daarbij niet uit het oog verliezen. We vinden het belangrijk dat er tijdens maar ook na het werk ruimte is voor plezier. Regelmatig gaan we er met elkaar op uit en worden er leuke events georganiseerd. Verder krijg je een mooie, professionele (thuis-)werkplek voorzien van alle benodigde middelen, een prima salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening, volop studie/ontwikkelmogelijkheden én elke vrijdag een luxe lunch van de zaak. Wie wil dat nou niet?

Wanna become Famous?
Mail dan vandaag nog je CV naar marjolein@rhhbv.nl.
Eerst even bellen kan natuurlijk ook, bel HR/Marjolein Zonneveld Piek op: 010 – 78 90 664.