Een leuke, enthousiaste Software Tester C#.NET (m/v)


Wij zijn een groep van echte professionals die voor onze eigen organisatie Transportmanagement systemen, portals en Mobile Apps bouwen. Dit doen we allemaal op basis van Microsoft technologieën in een pure cloud omgeving. Testen wordt op dit moment uitgevoerd door externe consultants en key users (User Acceptance Test).

We hebben de wens om deze rol in te vullen door…. misschien jou?

Wie ben jij?

Jij bent die energieke collega waarbij het glas altijd half vol is en hebt aantoonbare ervaring met Azure DevOps en het testen van applicaties (en tooling Selenium, SoapUI en/of Postman). Daarnaast heb je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en vindt je het leuk om in een klein team (+/- 10FTE) mooie functionaliteiten te realiseren.

  • HBO/WO werk- en denkniveau,
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
  • ISTQB certificaat,
  • Affiniteit van SQL en C# zijn een pré.

Wat ga je doen?

Primair zorg je voor (geautomatiseerde) testscripts, het uitvoeren van de tests, het rapporteren van bugs en het gereed maken voor UAT (user acceptance test) en release. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van userstories en bugs (reprostappen).

Kwaliteit is belangrijk, maar afhankelijk van de klantgroep. Voor de externe klant ligt de lat hoog, hier borgen we de kwaliteit door middel van unit tests en geautomatiseerd testen.

Wie zijn wij?

Rotterdam Harbour Holding BV is gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven. Vanuit RHH ondersteunen we onze werkmaatschappijen: FPS (www.fpsrtm.com) en TOP (www.top.nl) met HR, Finance, Facility en natuurlijk ICT. In het ICT team (+/- 10FTE) hebben we meerdere disciplines die allemaal met elkaar samenwerken.

Samen verzorgen we de interne automatisering en bouwen we aan: Transport management systemen, API’s, EDI, mobile apps, websites en portals. We passen graag de laatste technieken toe en deze systemen staan dus ook allemaal in de cloud (Azure en M365).

De sfeer is super, we maken mooie oplossingen en hebben iedere vrijdag broodjesdag. We geloven dat een goede sfeer de basis is van een goede en productieve samenwerking.

Hoe werken wij?

Een sprint van refinement call tot retrospective duurt ongeveer 4 weken, afhankelijk van de complexiteit kan dit langer zijn. Op dit moment zijn we dicht bij continuous delivery (CI/CD) met als doel om de sprints te verkorten en continue verbeteringen te kunnen leveren.

We werken volgens SCRUM, maar wel volgens een structuur die voor ons werkt. We zijn een klein, hands-on team en van mening dat een methodologie vóór je moet werken.

Een release doen we normaal gesproken tussen de middag. Dus geen avonden met pizza’s… hoewel pizza kan best fijn zijn, maar dan niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Wat bieden we je?

Een zelfstandige, flexibele werkplek binnen een fijn team van echte ICT-professionals waar een prettige, informele sfeer heerst. Uiteraard: een goed salaris, laptop, mogelijkheid voor thuiswerken, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden. O ja, en iedere vrijdag lunch van de zaak.

Gaan we met elkaar in gesprek?

Bel Patty (010 – 789 0663) of Martin (06-513 46 167) of stuur een berichtje naar: patty@rhhbv.nl of martin.veen@rhhbv.nl