Een echte IT Service Desk medewerker (M/V)


Voor in ons IT-team zoeken we een collega (m/v) voor de ServiceDesk. Ben jij die communicatieve collega met een gezonde dosis analytisch vermogen. Breng je naast deze kwaliteiten ook nog een hoop gezelligheid en ervaring mee, dan willen wij je uitnodigen om met ons kennis te maken.

Wie ben jij?

Jij wordt vrolijk van het oplossen van problemen, of het nu een printer driver is of een Excel power query. Daarnaast ben je in staat om je werk te structureren en de juiste prioriteiten te stellen.

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau,
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
  • Kennis van Microsoft Office 365,
  • Ervaring met het ondersteunen van eindgebruikers (hands on)

Wat ga je doen?

Primair ga jij ervoor zorgen dat onze klanten worden geholpen, jij bent het eerste aanspreekpunt. De vragen die je kan verwachten zijn veelzijdig, zo kan het gaan over de aanschaf van een mobiel, verkrijgen van applicatie toegang, een bug in een applicatie of een RFC. Om je te ondersteunen en voor de tweede lijn zijn er uiteraard collega’s, stuk voor stuk professionals.

Periodiek rapporteer je aantallen, probleem gebieden en openstaande tickets. Aan de hand van je rapportage detecteer je probleemgebieden en kom je met oplossingen. De oplossing kan bijvoorbeeld een (nieuwe) handleiding of een extra training zijn.

Tevens geef je een introductietraining aan nieuwe collega’s, signaleer je opleiding behoeften.

Wie zijn wij?

Rotterdam Harbour Holding BV is gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven. Vanuit RHH ondersteunen we onze werkmaatschappijen: FPS (www.fpsrtm.com) en TOP (www.top.nl) met HR, Finance, Facility en natuurlijk ICT. In het ICT team (+/- 10FTE) hebben we meerdere disciplines die allemaal met elkaar samenwerken.

Samen verzorgen we de interne automatisering en bouwen we aan: Transport management systemen, API’s, EDI, mobile apps, websites en portals. We passen graag de laatste technieken toe en deze systemen staan dus ook allemaal in de cloud (Azure en M365).

De sfeer is super, we maken mooie oplossingen en hebben iedere vrijdag broodjesdag. We geloven dat een goede sfeer de basis is van een goede en productieve samenwerking.

Wat bieden we je?

Een zelfstandige, flexibele werkplek binnen een fijn team van echte ICT-professionals waar een prettige, informele sfeer heerst. Uiteraard: een goed salaris, laptop, mogelijkheid voor thuiswerken, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden. O ja, en iedere vrijdag lunch van de zaak.

Gaan we met elkaar in gesprek?

Bel Patty (010 – 789 0663) of Martin (06-513 46 167) of stuur een berichtje naar: patty@rhhbv.nl of martin.veen@rhhbv.nl