Medewerker Inside Sales


Dit ben jij
Een enthousiasteling met veel energie, dat sowieso. Je bent open en vriendelijk in het contact. Klantgericht werken heb jij uitgevonden. Voor deze functie is het een must dat je al wat ervaring hebt opgedaan bij een internationaal expeditiebedrijf. Daarnaast beschik je over een MBO-4 diploma, is je Nederlands vloeiend en ligt je kennis van de Engelse taal op een behoorlijk niveau. Administratief ben je goed onderlegd; je bent een pietje precies. Bij voorkeur woon je in (de omgeving van) Rotterdam en ben je fulltime beschikbaar.

Dit ga je doen
Je krijgt een zelfstandige en gevarieerde rol waarin je contact hebt met bestaande en potentiële klanten. Zowel per mail als per telefoon. Je agenda bepaal je grotendeels zelf. Je maakt offertes en je volgt sales-leads op. Ook heb je veel contact met je collega’s van de operationele afdeling, voer je regelmatig overleg met hen en geef je informatie over de gemaakte afspraken.

Dit zijn wij
TOP, Trans Ocean Pacific forwarding B.V. dus. Een mooie club mensen die zich elke dag met hart en ziel inzet om klanten steeds de beste service te verlenen. En dat zeggen we niet alleen omdat het mooi klinkt; het is een van de belangrijkste redenen waarom we al zoveel jaren succesvol zijn.

Dit bieden we jou
Een fijne, ruime werkplek voorzien van alle moderne communicatiemiddelen. Een prettige werksfeer waarin collega’s er zijn om elkaar te helpen en om van elkaar te leren. Regelmatig worden er leuke uitjes en events georganiseerd. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels cursussen en (vervolg-) opleidingen. En uiteraard, niet onbelangrijk, een goed salaris passend bij de kennis en ervaring die jij meebrengt, een prima pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding.

Kom je met ons praten?
Mail dan je CV en je bondige motivatiebrief vandaag nog naar marjolein@rhhbv.nl. Eerst bellen kan ook.
Bel Marjolein Zonneveld Piek via 010 – 7890 664.