Aankomend Declarant


Wie zijn wij? 
RHH Rotterdam Harbour Holding BV. Een bloeiende organisatie, gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven. We ondersteunen onze werkmaatschappijen, FPS (www.fpsrtm.com) en TOP (www.top.nl) met onder meer douanezaken, HR, financiële diensten en ICT aangelegenheden.

Wie ben jij? 
Een enthousiasteling die bruist van de energie. Dat vinden wij tamelijk belangrijk. Je hebt een diploma op MBO-4 niveau, bent administratief sterk onderlegd, analytisch ingesteld (zeg maar gerust een pietje precies) en je wil je graag verder ontwikkelen op het gebied van douanezaken. We leren je het vak ‘on the job’ en je krijgt alle gelegenheid om verder te leren en het diploma Declarant te behalen. Op onze kosten, dat ook nog.  

Wat ga je doen? 
Uiterst belangrijk werk, dat sowieso. Je zorgt er eigenlijk voor dat allerlei soorten lading volgens de daarvoor geldende douanewetgeving geïmporteerd en geëxporteerd kan worden. In eerste instantie ga je vooral je collega’s assisteren maar onze bedoeling is dat je op termijn als zelfstandig Declarant aan de slag gaat. Het betreft een fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste baan. 

Wat bieden we je?
 
Een fijne werkplek binnen een leuk team van echte professionals. Er wordt hard gewerkt in een prettige, informele sfeer. Uiteraard: een prima basissalaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden. O ja, en iedere vrijdag een overheerlijke lunch van de zaak.  

Kom je met ons praten?
 
Mail je CV voorzien van een bondige motivatie dan vandaag nog naar marjolein@rhhbv.nl 
eerst even bellen kan natuurlijk ook:  010 – 7890 664.