Senior Software Engineer


Bij RHH verzorgen we de IT voor onze 175 collega’s, dit doen we met 7 collega’s. Omdat we geloven dat een goede IT noodzakelijk is in onze bedrijfstak zijn we op zoek naar 4 nieuwe collega’s: een Technical Support Technician, een Software Test Engineer en natuurlijk twee Sr. Software Engineers.

Als Software Engineer realiseer je nieuwe functionaliteiten in FMSX en TOPX, twee in-huis ontwikkelde applicaties. Deze applicaties draaien volledig in Azure waarbij gebruik wordt gemaakt van Azure SQL, Functions, WebApps en API Management.

Als Software Engineer werk jij met 4 of 5 andere Engineers, de Business Analyst en Test Engineer aan de sprint. Ook onze stakeholders werken mee om de functionaliteiten in de juiste context te plaatsen.

Verder kan je je eigen dag invullen; wil je een nieuwe techniek toepassen in een PoC, een process verbeteren of een training geven? Een Azure certificaat halen? Dat kan allemaal.

Kerntaken:

  • Realiseren van nieuwe functionaliteiten,
  • Oplossen van Bugs,
  • Code Reviews,
  • Releasen van nieuwe versies,
  • Verbeteringen aan processen en handleidingen voorstellen.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, energieke persoonlijkheid met een HBO/WO werk- en denkniveau en een natuurlijke interesse voor mensen en ICT. Verder spreek je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal en heb je een behoorlijke dosis ervaring met C#, Entity Framework, MVC, jQuery en SQL, heb je ook ervaring met Azure Functions, WebApps, API Management en .NET Core, dan ga je het hier zeker naar je zin krijgen.

Dit klinkt allemaal vrij formeel, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo… laten we samen kijken hoe jij met je kwaliteiten binnen het team past!

Bellen mag natuurlijk ook met Martin Veen op 06-51346167