Software Test Engineer


Bij RHH verzorgen we de IT voor onze 175 collega’s, dit doen we met 7 collega’s. Omdat we geloven dat een goede IT noodzakelijk is in onze bedrijfstak zijn we op zoek naar 4 nieuwe collega’s: een Technical Support Technician, twee Developers en natuurlijk een Software Test Engineer.

Als Software Test Engineer ben jij het gezicht FMSX en TOPX, twee in-huis ontwikkelde applicaties. Deze applicaties zijn gebouwd voor de desktop, web en mobile. Als Test Engineer daag jij de Business Analyst uit en bewaak je de kwaliteit van de applicaties. Naast technisch en functioneel testen zorg je voor een soepele acceptatie test. Verder kan je je eigen dag invullen; wil je een nieuwe techniek toepassen, een process verbeteren of een training geven? Een certificaat halen? Dat kan allemaal.

Kerntaken:

  • Functionele tests schrijven en uitvoeren,
  • Schrijven van testscenario’s in Playwright,
  • Organiseren en begeleiden van de UAT,
  • Verbeteringen aan processen en handleidingen voorstellen.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, energieke persoonlijkheid met een HBO/WO werk- en denkniveau en een natuurlijke interesse voor mensen en ICT. Verder spreek je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal en heb je naast Postman en Playwright ook een ISTQB certificaat, heb je ook ervaring met C# en SQL, dan ga je het hier zeker naar je zin krijgen.

Dit klinkt allemaal vrij formeel, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo… we zijn het leukste IT-Team van Rotterdam. Laten we samen kijken hoe jij met je kwaliteiten binnen het team past!

Bellen mag natuurlijk ook met Martin Veen op 06-51346167