Onze activiteiten

 

FPS.jpg

FPS Famous Pacific Shipping B.V.

Famous Pacific Shipping of in het kort FPS is één van de Europese marktleiders in het wereldwijd vervoer van deelladingen van en naar de meeste hoofdhavens voor onze logistieke klanten.

TOP.jpg

TOP Trans Ocean Pacific forwarding B.V.

Trans Ocean Pacific forwarding B.V. in het kort TOP treed op als expediteur voor de meest uiteenlopende bedrijven en neemt hun gehele wereldwijde logistieke zorg uit handen.

shutterstock_2262683365 (1).jpg OverRHH-1.jpg

Meer dan 30 jaar groeiende

Rotterdam Harbour Holding, opgericht in 1992 door Jean-Paul van Munster toen door TOP organisatie gevraagd werd een kantoor te openen in Rotterdam om hun lading af te handelen. In 1994 nam Jean-Paul van Munster 100 % van de aandelen over.     
De firma zette zich voort naar het nieuwe millennium handelend onder de naam Rotterdam Harbour Holding BV met werkmaatschappijen Trans Ocean Pacific forwarding B.V. en FPS Famous Pacific Shipping B.V. In 2004 werd Evert Braam benoemd tot CFO en aandeelhouder om de verdere groei te managen. Sinds juli 2015 is het beursgenoteerde Singapore Post als aandeelhouder toegevoegd. Zowel Jean-Paul van Munster als Evert Braam hielden hun positie. Later voegde zich Saskia de Jong toe als COO en aandeelhouder.
RHH zich ontwikkeld in een internationale, consolidator en expediteur. Menige multinational alsmede het midden- en kleinbedrijf hebben bijgedragen tot dit succes, maar de belangrijkste factor is de toewijding van onze loyale medewerkers.

shutterstock_2262795649 (2).jpg OverRHH-2.jpg

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze voornaamste milieudoelstellingen is voldoen aan alle relevante en toepasselijke milieuwetten, -voorschriften en industriële vereisten, Samenwerken met en onze klanten en leveranciers en aanmoedigen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Het monitoren en optimaliseren van het gebruik van hulpbronnen, b.v. elektriciteit, brandstof, water, papier en verpakkingsmaterialen. Papier verminderen en focus op papierloze processen door IT-oplossingen. Het optimaliseren van multimodale en trimodale logistieke oplossingen om de CO2-voetafdruk te verkleinen. We zijn ons er ook terdege van bewust dat RHH Rotterdam Harbour Holding BV een belangrijk onderdeel is van de toeleveringsketens van onze klanten. Onze groeiende schaalgrootte en mondiale focus, gecombineerd met ons vermogen om geïntegreerde modale oplossingen te leveren, zoals binnenvaart- en spoorvervoer, betekent dat we een belangrijke rol te spelen hebben in de samenwerking met onze klanten om slimmere, duurzamere oplossingen te ontwikkelen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en andere belangrijkste milieueffecten.

Rectangle 23 (1).jpg

Ons team 

Bij RHH streven we naar een inspirerende werkomgeving waarin transparantie en openheid centraal staan. Onze Rotterdamse cultuur moedigt elkaar aan tot continue verbetering en het uiten van diverse standpunten. Met ons getalenteerd team spelen we een belangrijke rol in de logistiek in de wereld. 

Onze kernwaarden, innovatie, ondernemerschap, vertrouwen en focus vormen het fundament van ons dagelijks werk. Samen werken we elke dag aan het versnellen van een meer duurzame, verantwoorde toekomst. Vertrouwen vormt de basis, innovatie is onze drijfveer, ondernemerschap kenmerkt ons handelen, en focus op kwaliteit staat bij ons voorop. Met een gedeelde missie genieten we van samenwerken in een ambitieuze werkomgeving, waarbij we waardevolle partners zijn voor onze klanten.