blijdorp.svg
sinfonia-rotterdam.svg
erasmus.svg
maritiem-museum.svg
museum-van-boijmans.svg
theater-walhalla.svg

RHH steunt Rotterdam

RHH zet zich in om  diverse Rotterdamse maatschappelijke en culturele organisaties te ondersteunen en daarmee bij te dragen aan het welzijn van de bewoners van Rotterdam en daarbuiten.

shutterstock_1879129645.jpg

Diergaarde Blijdorp

Enige jaren geleden kwam er in Rotterdam een wasbeer uit een van  onze containers gekropen afkomstig uit New York. Dit wasbeertje haalde het landelijk nieuws en werd al snel Famous. Het wasbeertje is door ons geadopteerd en kreeg de natuurlijk de naam Famous. Na een liefdevolle verzorging bij stichting AAP waar FPS een wasberen verblijf doneerde groeit Famous nu verder op tussen zijn soortgenoten in diergaarde Blijdorp onder een voorname beschermheer, onze burgermeester Aboutaleb. Famous Pacific Shipping sponsort sinsdien met veel plezier het wasberen verblijf.

Sinfonia Rotterdam.jpg

Sinfonia Rotterdam

Wij steunen Sinfonia Rotterdam; hét eigentijds musicerende kamerorkest dat midden in de stad en maatschappij staat en onafhankelijk en ondernemend meebeweegt op de energie en diversiteit van de havenstad. Mensen op een eigentijdse en verrassende manier raken met klassieke muziek, dat is de missie van Sinfonia. In alles wat zij doen stralen zij daarbij kwaliteit uit, zijn ze toegankelijk en tonen zij passie en daadkracht. Synchroon aan de energie en intensiteit van de grote havenstad, brengt het orkest Sinfonia Rotterdam de muziek van klassieke meesters op een dynamische, indringende wijze naar een groot publiek.

Erasmus MC Foundation.jpg

Erasmus MC Foundation

In het Erasmus MC werken wordt iedere dag met heel veel inzet gewerkt aan een gezonde toekomst voor iedereen. Het grote belang van gezond zijn en de juiste condities creëren om gezond te worden én te blijven is de afgelopen jaren meer dan ooit duidelijk geworden. Daarom steunen wij wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC. Dit om concrete projecten in het Erasmus MC mogelijk te maken. Wetenschappelijk onderzoek, maar ook de aanschaf van apparatuur en projecten ten behoeve van patiëntenzorg.

Maritiem Museum Rotterdam.jpg

Maritiem Museum Rotterdam

Door Rotterdam onstaan dus voor Rotterdam terug gedaan sponsort RHH bijna vanzelfsprekend het Maritiem Museum waar men niet alleen het verleden van de haven kan ervaren maar ook kan leren over de toekomst. RHH op het lijf geschreven

Museum Boijmans van Beiningen.jpg

Museum Boijmans van Beuningen

Als Rotterdamse Havenonderneming voelen wij ons bijna vanzelfsprekend verbonden met Museum Boijmans van Beuningen. Niet alleen door haar historische achtergrond en mede oprichter Van Beunigen maar zeker door het toegankelijke karakter van het museum en het inconische Depot gebouw.

Theater Walhalla.jpg

Theater Walhalla

Theater Walhalla wil door middel van haar theaterprogrammering mensen vermaken, verrassen, inspireren en uitdagen. Zij verbinden theatermakers met publiek en zijn een aanjager van vernieuwing en innovatie in de theatercircuits van Katendrecht, Rotterdam en Nederland. Door het initiëren en organiseren van theateractiviteiten en festivals wil Walhalla publiek, theatermakers, wijk en stad aan elkaar verbinden. Walhalla is overtuigd van de kracht van het theater, als spiegel van de samenleving, als podium voor nieuwe perspectieven.

Supporter van onze sporters

RHH ondersteunt diverse amateurclubs door middel van bijvoorbeeld shirtsponsering of andere vormen van sponsoring op ieder sportief vlak. Van voetbal naar zeilen, als het maar sportief is en toegankelijk voor iedereen.

Web 1920 – 1.jpg